Refurbishing To The Breezy And Earthy Interiors | SPDA

Refurbishing To The Breezy And Earthy Interiors | SPDA The recently refurbished modern bungalow by Shalini Pereira Design Studio, Gurgaon is sure to make you feel homey and settled with its use of earthy material and color palette. This contemporary house makes a home to three generations with the parents accommodating the ground floor and[Read More]

Integrated House with Indo-ethnic charm | Nirmanam Design Studio

Integrated House with Indo-ethnic charm | Nirmanam Design Studio The ‘Vraj’ house is located in a well-planned, posh and green canopied Nandigram society, Manjalpur, Vadodara. The clients- a Vadodara based, deep-rooted and socially very well integrated Gujarati family with a business background; had a strong affinity to the location due to its connectivity to the surrounding[Read More]

Weekend Home Amidst Naturally Enclosed  Green Dome | Design Storeys

Weekend Home Amidst Naturally Enclosed  Green Dome | Design Storeys Designed to be a weekend refuge for a family, where the outdoors meets with the indoors for a beautiful relationship in this home that is an hour’s drive away from the city. Amidst a naturally enclosed dome of green, this Chennai hideout has been designed with a[Read More]

Simplistic Office Interior With Beguiling Aesthetics | Bare.Pineapple

Simplistic Office Interior With Beguiling Aesthetics | Bare.Pineapple When the client approached us they wanted to design a space for their chartered accountant office. They were building their own 4 storied commercial building out of which the office was opt to be set on the 3rd and 4th levels. Half of each floor. The connection was[Read More]

Pretty Home With Contemporary & Traditional Interior | An Designs

Pretty Home With Contemporary & Traditional Interior | An Designs The Entrance Lobby. Keeping in mind the mid-century look for Door & jaali, the entrance of the house was designed in French look with bricks on wall & nameplate has given window look which was customized with Italian marble. The bench was used on the entrance[Read More]