10 Reasons to Choose High Pressure Royale Touche Laminates over Acrylic Laminates

The word ‘Laminate’- who today is not familiar with it? From a small retail shop to a high end residence, this is something that everyone has had their hands upon. Decorative Royale Touche laminates have been a thing of the past, they are a thing of today, and they are definitely a thing of the[Read More]

Symphony of Classic Design Elements creating Dramatic Sciagraphy | Illusion Design Studio

Nestled in the town of Ahmednagar, this linear classic design house is a contemporary idea designed for a Christian family of four. While simplicity is the driver of design, innovations in construction and form elevate the project envisioned by the us. The whole project is a symphony of geometrical shapes and volumes that play around[Read More]

Classic Palette of Yellows and Greys Working in Harmony for this Café Design in Hyderabad | Beyond Spaces Design Studio

A Café design reprise rooted in minimalism and tradition, the newest G Pulla Reddy Sweets franchise in Hyderabad represents a spatial facelift which displays a reverence for the past. Straddling the threshold between the past and the present, the design vocabulary at G Pulla Reddy Sweets hints at a refreshed take while honouring the brand’s[Read More]

Earthy Tones and Raw Aesthetics of this Retail Store in Coimbatore | Masonry of Architects

It’s a organic products shop. Major set back we had was the 160 Sq.ft site area which is much lesser to work in the busy street of the city. We proposed the shop interior design and renovation work. My clients wanted to display their products with giving an earthy tones emphasis to the shop from[Read More]

Immersive Experience Center with Dynamic Design Language and Evolving Aesthetics | Aarna Architects

To achieve our dynamic design intent we went about designing 9 bays of display having 3 kitchens, a bar, living area, dining and bedrooms with their accessories all manufactured to our design specifications by the manufacturer. This was done to show the extent of customization possible working with the manufacturer. Immersive Experience Center with Dynamic[Read More]

A Lavish Home Design with Climate-responsive Forms and Contemporary Spatial Arrangements | RKGA Consultants Pvt Ltd

This home design presents a splendid coalescence of traditional Vastu principles, climate-responsive forms and contemporary spatial arrangements. Indore’s reputed real estate consultant and affable personality Client wanted a home that caters to the family’s needs and entices his guests with comfortable, entertaining and leisurely spaces respecting neighboring properties and attaining privacy. A Lavish Home Design[Read More]

Contemporary Elegance of Living Spaces and Old World Charm of Rustic Homes | The Crossboundaries

Imagine a place of serenity and awakening by a tranquil river. A flurry of bird sounds becomes a constant backdrop for a space of calm shadows, witnessing the playful movement of time. Amidst this lushness and rustic setting, a composition of stark greys and whites sits like a pristine object on the river’s edge. This[Read More]

Residence that Exudes Glamour with Classic Design and Abstract Accents | Project Inc

The residence is consciously planned separating spaces for various purposes on different levels, in this classic design residence, the entrance is in two levels, one leads to the office area in stilt level which allows residents to attend formal meetings, giving a complete privacy of informal spaces from formal space yet keeping them connected, another[Read More]

Diverse Textures making for a Dramatic yet Luxurious Salon Experience | The Storey Collective

The brief was to convert a bare shell into a luxe medi salon like no other, Anlon being the brainchild of Dr Nisha, a leading dermatologist and Mr Appu, a celebrity stylist had to have an ambience conducive to clients who would having a great makeover as well get treated dermatologically. A calm vibe yet[Read More]

Aligning Spatial Volumes in this Office with Core Principles of Horizontal and Vertical Planes | Studio Infinity

The client approached us to design their main office in a new space they had purchased to fulfill their growing needs. At our disposal was a tight commercial space and overwhelming spatial requirements. So our initial thought process started by segregating their functional requirements and defining a smooth circulation between various departments. The visitor and[Read More]