Dynamic Office Space Creates An Ambience Through Delusions | UA Lab

Dynamic Office Space Creates An Ambience Through Delusions | UA Lab The office space to be designed as a typical rectangular box sandwiched between two shared walls. It was a tight linear space measured about 27 sq m with a single source of light at the end towards the east side. The idea is to[Read More]

Residence Interiors Impersonating Openness And Peaceful Characteristics | Maulik Pavagadhi Architects

Residence Interiors Impersonating Openness And Peaceful Characteristics | Maulik Pavagadhi Architects This residence is located in the city center of Vijapur which is around 60 Km away from Ahmedabad, Gujarat, India. The client gave us a free hand to create a space that was calm and serene yet had a luxurious and modern touch and[Read More]

An Abode With Sober Beauty And Spirited Spaces | Design Storie + Fenix John

An Abode With Sober Beauty And Spirited Spaces | Design Storie +  Fenix John  The sophistication of a design lies in its minimalism and thorough detailing. Here is an apartment interior project by Design Storie, Mumbai. Abode expatiates its poise attributes while at the same time augments in its sober beauty and spirited spaces. The client[Read More]

Apartment Interior Brings In Zen And Botanical Experience | One Habitat Studio

Apartment Interior Brings In Zen And Botanical Experience | One Habitat Studio Everything possibly is nestled into space as it has always meant to be here and never else. We tried to bring as much natural life, light, and air as inside making it seamless to harmonize the outdoor and indoors. No wonder the pastel colours, materials, and subtle art[Read More]

Penthouse Redesigned With A Sense Of Openness And Tranquility | Traanspace

Penthouse Redesigned With A Sense Of Openness And Tranquility | Traanspace Site And Client Brief: This house is nestled on the top floor of a single dwelling per floor apartment complex designed by us. Set in a tropical high-end locality of Vadodara. Open to the view of lush natural surroundings, this penthouse was originally a[Read More]

Mid-century Modern Elements Entwined With Contemporary Colonial Design | SPDA

Mid-century Modern Elements Entwined With Contemporary Colonial Design | SPDA Situated in the bustling city of Gurgaon, this 2000 sq. foot three-bedroom apartment is home to a senior couple, who wanted an easy, functional, and breathable home, devoid of any unnecessary grandeur. “Guided by this brief, we set out to define a contemporary colonial design[Read More]

4BHK Apartment With Subtle And Radiant Spaces | S.Mevada Associates

4BHK Apartment With Subtle And Radiant Spaces | S.Mevada Associates A 2000 square foot, north-east facing 4 bedroom apartment, well balanced with classic yet vibrant design elements. To begin with, the site brief is located in the posh urbanscape of the beautiful World Heritage City- Ahmedabad. The interior design concept was to create a subtle[Read More]

House Designed With Simplicity That Appeals visually | Parshwa Architects

House Designed With Simplicity That Appeals visually | Parshwa Architects A cubical volume cast in concrete and brick red walls highlight the residence as one passes by the house. Since the nearby houses are majorly g+1 structures, and the house sits in a lane distant from the main road, it experiences a serene environment. The[Read More]

Office In A Shed | MuseLAB

Office In A Shed | MuseLAB We recently completed a 3000 sqft G+1 office building for Zarhak steels. The most exciting thing about this project was the context. We were given the brief of constructing the building inside an existing 50,000 sqft shed. The site was identified in one corner of the shed so that the workings[Read More]

Cozy, Timeless, Simple Yet Elegant Apartment Interior | Studio Living Stone

Cozy, Timeless, Simple Yet Elegant Apartment Interior | Studio Living Stone We were commissioned to design a simple home for a family of doctors with his parents and wife. The brief demanded a home that was cozy, timeless, simple yet elegant in an optimum budget. visit: Studio Living Stone A very conscious decision was taken[Read More]