Villa Interior In Ahmedabad Is Reminiscent Of The Traditional Havelis | Design Logic

Villa Interior In Ahmedabad Is Reminiscent Of The Traditional Havelis | Design Logic “Villa at North Park Shantigram is a Residence Interior which one cannot take their eyes off of. It takes a while to soak in the intricacy of Interiors. Correct usage of Color Mood Board mixed with elements which are originally traditional are[Read More]

A Familial Vadodara Residence Soaked In A Rich Material Palette | Design Studio Associates

A Familial Vadodara Residence Soaked In A Rich Material Palette | Design Studio Associates Bestowed with warmth at its core, this home was envisioned to be one that felt like an oasis for the home dwellers, an abode synonymous with rejuvenation. The design narrative navigated this need via a pragmatic confluence established amidst public &[Read More]

A Vertical Impression Of Traditional Joint-Family Home | In Quest Design Studio

A Vertical Impression Of Traditional Joint-Family Home | In Quest Design Studio Huts, yard, pond, and trees are the basic components of a typical Bengali village joint family house layout system. Now, can we imagine those contents in today’s urban context? Probably not. The scarcity of space doesn’t allow us to even think of those[Read More]

Ethnic European Mansion with Intersection Of Art And Architecture | Space Race Architects

Ethnic European Mansion with Intersection Of Art And Architecture | Space Race Architects The vision behind this magnificent mansion was not only to comfort the cliental but also to make it nature friendly for a healthy lifestyle. The optimization of spaces to give a palatial feel is the prime philosophy followed. The outer facade of[Read More]

Felicitas: A Luxurious Villa In Goa Embracing Nature | Design Studio

Felicitas: A Luxurious Villa In Goa Embracing Nature | Design Studio A Bird’s eye view Walking around this beautiful hill of a site, the first thing that caught our fancy were the enchanting vistas. We wondered why, with such a beautiful view on the outside, would one even bother with a design that would draw[Read More]

The Equipoise of Earthy and Opulence Villa Interior | I.E- Design

The Equipoise of Earthy and Opulence Villa Interior | I.E- Design I.E design’s latest project, Villa U2, is located in one of the finest luxury villa communities in Hyderabad. Spread across three floors, with an area of 6,000 sqft, the villa is a complete culmination of contemporary design with an earthy touch. Cladding and woodwork[Read More]

An Elegant And Luxe Home Interior | AR Associates

An Elegant And Luxe Home Interior | AR Associates The Project: When it comes to residences, we at AR Associates believe in focusing on understanding the need of the client and then blend function with aesthetics to find a balance between requirement and design. This project, a residence for a joint family in Hyderabad, was[Read More]

This Villa Offers Amenity And Luxury Giving An Opulent Vibe | Studio 101

This Villa Offers Amenity And Luxury Giving An Opulent Vibe | Studio 101 Spatial Arrangement: The villa is built on a plot of 500sq yards. It offers every amenity and luxury a house can offer to its owner. A driveway supporting 8 carparks, a double-height foyer filled with sunlight to give an opulent vibe upon[Read More]

A Modern Villa With Cantilever Slabs And Glass Facades | VPA

A Modern Villa With Cantilever Slabs And Glass Facades | VPA This quintessential contemporary house is a perfect representation of the architectural language that the firm follows; clean, straight-line, and minimalist. A modern villa with cantilever exposed RCC slabs and glass facades. This house is the right balance between the inner and outer space; wherein[Read More]

Pixel House | The Grid Architects

Pixel House | The Grid Architects The antipodal requirements of privacy and togetherness drove the concept and development of this villa, which was to be the home of an extended family spanning three generations. With three couples and two children forming the members of the closely-knit unit, the design had to make room for seclusion[Read More]