Contemporary Workspace Upholds The Ethos Of The Firm | AR Associates

Contemporary Workspace Upholds The Ethos Of The Firm | AR Associates The Project: AR Associates is focused on smart planning and blending function with the finish. The project, an office for a stockbroking firm had a precise brief: to design a Vastu compliant, contemporary workspace that is aesthetic and functional. After the basic brief, the designer[Read More]

Office Designed With Simplistic Expression | K Studio

Office Designed With Simplistic Expression | K Studio K Studio completed the design for the corporate office of DMS Enterprise located in Ahmedabad, India. Designed in a 950 sq ft area the site was located in a very old dull building. Having an advantage over the space it helped us not to make it look[Read More]

Office Space Designed With Minimal-Monochromatic Taste, Yet Lambent Palette | D’well

Office Space Designed With Minimal-Monochromatic Taste, Yet Lambent Palette | D’well An administrative office space designed for a middle-aged workaholic duo with minimal taste and the maximum requirement for a 1000 Sq.Ft office space. Visit: D’well The office is segmented into two distinct sections. To the west aligned the work-stations: Owner’s cabin and staff area,[Read More]

The Monolithic Corten Steel Facade Inspired From Canyon Shapes | DOT[co]de

The Monolithic Corten Steel Facade Inspired From Canyon Shapes | DOT[co]de Nested in the midst of an industrial hub allocated to the metal manufacturing business, the project with a South facing site, have surroundings very much like a work in progress, as smaller industrial units give way to denser, vertical factories contained in multi storey[Read More]

Sangini House Is A New-Age Epitome Of Urban Culture And Environmental Sensibility | Urbanscape Architects + Utopia Designs

Sangini House Is A New-Age Epitome Of Urban Culture And Environmental Sensibility | Urbanscape Architects + Utopia Designs The architecture and design of Sangini House explore ways to respond to the context and spirit of the heritage in which it stands. This office building for the Sangini group characterizes new strategies for a flexible, column-free[Read More]

River Ghat Inspired Corporate Office | Abin Design Studio

River Ghat Inspired Corporate Office | Abin Design Studio The corporate office began as a forefront of experimentation with spatial narrative through craftsmanship. An organization of stalwarts, intent of creating an atmosphere of ethical equanimity, the client gave its blessing to transcend the boundaries of ‘container’ and ‘content’. Visit: Abin Design Studio The client being[Read More]

The Office Interiors Strike A Balance Between Rustic And Speck Of Flamboyance | KNS Architects

The Office Interiors Strike A Balance Between Rustic And Speck Of Flamboyance | KNS Architects Context & Brief: The Clients well known in the industry wanted their Corporate headquarter to express the values of the Company i.e. a smart space that clearly means work yet inspiring with a transparent & functional working environment. visit: KNS[Read More]

Office In A Shed | MuseLAB

Office In A Shed | MuseLAB We recently completed a 3000 sqft G+1 office building for Zarhak steels. The most exciting thing about this project was the context. We were given the brief of constructing the building inside an existing 50,000 sqft shed. The site was identified in one corner of the shed so that the workings[Read More]

Metal Container Office With A Series Of Inward Looking Courts | Studio Infinity

Metal Container Office With A Series Of Inward Looking Courts | Studio Infinity The client’s brief was to have sales premises that will create a lasting impression on the prospective buyers visiting this place. As no construction activity was started, this office was the only assurance for their clients. Moreover, they wanted to use this[Read More]

Small Office Design Is Amalgamation Of Materials To Strike A Balance | Rinki Gajjar Designs

Small Office Design Is Amalgamation Of Materials To Strike A Balance | Rinki Gajjar Designs Introduction:- Designed in a tight space of 520 sq.ft. in the booming plush commercial hub of the city, with no barriers of a rigid hierarchy or following a particular style, the only brief the client gave was to make the[Read More]