Elevating the Luxury Coffee Experience, One Brew At a Time with Anh Coffee Roastery | Red 5 Studio

A radically progressive shift seen in this conceptually built structure of red terracotta bricks that glides along the brand identity, characteristic of design fluidity, also synonymous with a new coffee brand and café design. This concept of building a coffee house that mimics basalt land growing coffee on cloudy days, not only is an exclusive[Read More]

Residence Design Using Elements of Solid Wood Surfaces, Beestones, and Glass to Create a Comfortable Feeling | EVITArchitecture

Trung Villa is located in a quiet, exclusive area inside Asia Park Residence, Da Nang. The 216m2 of land was expanded in four levels, giving 504m2 space of residence.Each floor is arranged with separate functions but reasonable and convenient for users. Residence Design Using Elements of Solid Wood Surfaces, Beestones, and Glass to Create a Comfortable[Read More]

0219 GHTK Office Interior : Catering to The Core Values of “Fast, Flexible and Friendly”  | Iplus Architecture

Our client is Giao Hang Tiet Kiem., JSC, a grown start-up delivery company found in 2012 with core values as “fast, flexible and friendly”. The project’s scope covers interiors design and accomplishment on a given rough building with brief background as follows : Total interior plain area premises: 4,675 square meters, Number of floor: 11[Read More]

A Weekend Home Designed with an Inward Orientation of Space to Create Optimal Privacy for the Homeowner : Awrawikara | Andra Matin

Located in one of the very few prestigious golfing estates in the city of Bogor, Indonesia, the Awrawikara sits on a timeless housing cluster surrounded by trees and lush greenery along the main road. Functioning as a weekend home, the residence was designed with an inward orientation of space to create optimal privacy for the homeowner.[Read More]

Inspired by Japanese Interior Style, This Apartment Interior Oozes Serene and Calm Ambience | ETHOSpace Pte. Ltd.

This show-unit is a Japanese inspired concept, made for a Game Designer where factors such as comfort, a warm yet fun ambience were important factors.  Inspired by Japanese Interior Style, This Apartment Interior Oozes Serene and Calm Ambience | ETHOSpace Pte. Ltd. Visit : ETHOSpace Pte. Ltd. Starting from the living area with a study[Read More]

Residence Having Seamless, Unlimited Connection between Home and Garden, Inducing Peace | Econs Architecture

Dzmoon is a housing project designed on a common land plot in Vietnam. The house is designed for a young couple and three babies. In a developing region, green spaces gradually disappear due to urbanization. After a long time outside, they requested a sunny, windy and peaceful living space to enjoy their time at home.[Read More]

Green Architecture as the Main Concept in the Flick House | DELUTION

Starting from the memory of the client’s past in the birthplace of the owner in Central Java, clients wanted us to design a house that seems humble and warm. Clients and Architects agreed to use brick as the main material of the Flick House, because it seemed to have a humble and warm philosophy. According[Read More]

Residence Design with Purposeful Spacing and Communicative Facade : JEE Gallery | Alborz Nazari, Amin Hosseinirad

The challenge of this project was to solve the layout that should be arranged in a terrain of 12 meters long by 5.9 meters wide, without appearing too narrow. Knowing this, the solutions found were; to implant a 3 meters ceiling height, to create communication with the street, to elaborate a background in the store[Read More]

Sense of Communal Area Developed in this Ring House | Delution

Sense of Communal Area Developed in this Ring House | Delution Ring House is a house with a concept that started from the client’s desire to accommodate the hobby of playing basketball for father and son. Located in middle-class housing cluster in the Serpong sub-district of the Indonesian Capital, which measuring just 8×16 square meters.[Read More]

A House Full of Flowy and Playful Spaces | Aaksen Responsible Architecture

A House Full of Flowy and Playful Spaces | Aaksen Responsible Architecture Located in a narrow, elongated lot, Parhuis corresponds the users’ need of having a private space by separating the building purposes with clear function of public area at the front and private area at the back. Having longer side facing east and west[Read More]