A Courtyard House Enhancing An Archetypal Indian Style Of Space | Modo Designs

A Courtyard House Enhancing An Archetypal Indian Style Of Space | Modo Designs The owners wanted a house that was airy and with all the bedrooms which would overlook their backyard garden and yet address privacy and security concerns. With this primary brief, we first started mapping the existing trees on-site, some of which were[Read More]

Nest Of Nature – A Nature-Inspired Residential Interior | Terra Interiors

Nest Of Nature – A Nature-Inspired Residential Interior | Terra Interiors Our client is a very young couple and a family of 5 people. The client brief was very simple they want a spacious and contemporary design and lots of storage. As the name of the project, we took inspiration from nature. Visit: Terra Interiors[Read More]

A Unique Take On Apartment Interiors Celebrating Children Called Happy Box | Tropical Space

A Unique Take On Apartment Interiors Celebrating Children Called Happy Box | Tropical Space Have you ever thought when a kid comes and asks for a design of a house, what would be his/her requirements?  Visit: Tropical Space They may want a house like a playground, so they can be free to run around. Put[Read More]

When Traditional World Fuses With Modern Elegance | Theta One Designs

When Traditional World Fuses With Modern Elegance | Theta One Designs This home, designed for a South Indian family in the suburbs of Mumbai is loaded with surprises. A three-story, 2600 square feet bungalow is a mix of traditional elements with a fresh modern look. Visit: Theta One Designs The clients wanted to retain the[Read More]

Residence Design With A Warm And Natural Ambiance | Axial Studio

Residence Design With A Warm And Natural Ambiance | Axial Studio A grey-colored homey home that resembles a well-defined modern space to spend the weekend for two. Situated in Gading Serpong, Tangerang, the grey structured three-storey HM house stands on an area of 160 square meters. Visit: Axial Studio Prior to building the project, the architect had encountered the uniqueness of the existing site that lies[Read More]

A Courtyard Residence Designed In Response to Contoured Land | Ruangrona

A Courtyard Residence Designed In Response to Contoured Land | Ruangrona Located on a sharply contoured land of around 12 meters, ST-HOUSE was designed by RUANGRONA to be one of the most challenging and exciting projects they’re ever done. ST-HOUSE owner is a family of 5 family members, each of whom has a large enough circle[Read More]

Large Fenestrations Bringing Out The Beauty Of This Residence | Manoj Patel Design Studio

Large Fenestrations Bringing Out The Beauty Of This Residence | Manoj Patel Design Studio The dwelling is located in Vadodara with the surrounding context of existing dwellings. The corner project site opens up in front of an L-shaped road formation. Inside, the residence features a theme opted the beauty of that display for the structure[Read More]

An Outlandish Residence with a Warm Zestful Vibe | J Architects

An Outlandish Residence with a Warm Zestful Vibe | J Architects An outlandish and minimal residence that is picturized for its iconic appearance and warm zestful vibes. Its Interiors is curated by a Vadodara-based firm, J Architects for a small family of a young couple and their parents. It is meant to explicate amidst its[Read More]

A Familial Vadodara Residence Soaked In A Rich Material Palette | Design Studio Associates

A Familial Vadodara Residence Soaked In A Rich Material Palette | Design Studio Associates Bestowed with warmth at its core, this home was envisioned to be one that felt like an oasis for the home dwellers, an abode synonymous with rejuvenation. The design narrative navigated this need via a pragmatic confluence established amidst public &[Read More]

Roomy, Contemporary And Congenial Residence Interiors | Phylosophy Design Studio

Roomy, Contemporary And Congenial Residence Interiors | Phylosophy Design Studio The brief was simple – The client wanted a spacious, contemporary, and comfortable home. It was an amazing 3000 Sqft space on the ground floor of an upmarket residential building.  This gave us the advantage of using the manicured lawns of the building as a visual natural[Read More]