An Orthopedic Clinic Interior | Prayog Design Studio

An Orthopedic Clinic Interior | Prayog Design Studio A black-painted wood structure separates spaces inside an office space designed for an Orthopedic Clinic. The aim is to create work areas that eliminate acoustic interference and allowed lighting control – both necessary because of the client’s profession. Visit: Prayog Design Studio The concept revolved programmatically around the creation[Read More]

Classically Sophisticated – Apartment Interiors | Prayog Design Studio

Classically Sophisticated – Apartment Interiors | Prayog Design Studio An aesthetic kinship was developed that helped created the plush 2000- square feet; an apartment in Surat’s lavish residential area of VIP road. Keeping in mind the client’s bold, glamorous and social personality, we designed a space that would be open to experimentation yet remains reflective of[Read More]