Residential Design Having Sequential Progression of Public and Private Zones | Charged Voids

Residential Design Having Sequential Progression of Public and Private Zones | Charged Voids The brief of the project was to design a house for three generation joint family, ensuring a perfect balance of connectivity yet segregation. The site is located in the southern sectors of Chandigarh and has difficult zoning & height restrictions. The endeavor of[Read More]

Juxtaposition of boxes creating a unique residence | Charged Voids

Juxtaposition of boxes creating a unique residence | Charged Voids   To design a Residence 35 for a 3-generation joint family, charged voids came up with a concept as a juxtaposition of 4 layered boxes with a parasol roof covering the space in between. This space transpired into a series of central volumes of the house,[Read More]