LOOM CRAFTS A RETAIL STORE HYDERABAD, INDIA | CK’s STUDIO DESIGN AND BUILD

The aim of the design is to feel the “outdoor in the interior space” by using natural materials, concrete finish, rubble masonry floor stamping, wood, rustic finish which also gives the interior an antique-y look. The ultimate delicacy comes with the warm lighting in terms of task light and designer light fixtures. Concept – The[Read More]

Open and Energising Office Space Improving Indoor Air Quality & Stimulating Active Habits | Urban Narratives

The most significant factor influencing employee motivation, productivity, and happiness is the work environment. A healthy workplace improves efficiency and reduces costs related to absenteeism, turnover, workers’ compensation, and medical claims. In addition, employees spend significant hours of their lives at work, rendering it imperative to have a positive and healthy space for productivity. Open[Read More]

300 Woods Worth Villa: Amidst Picturesque Landscape, A Naturist Abode | GDA Workspace

Surrounded by the Sahyadri Ranges with its picturesque landscape has a naturist abode that blends with the environment. The 300 Woods Worth Villa by Architect Gaurav Deore & Interior Designer Pritam Deore from GDA Workspace visions to collaborate with nature by embracing it just the way it is. 300 Woods Worth Villa: Spaces That Evoke[Read More]

Minimalistic and Climate Responsive Residence Imparting Calmness | The Design Alley

The Lattice House, is a Mixed use development (commercial + residential) located on a busy commercial street in the town. The site is located on one of the busiest streets in an upmarket area of the city; it is a densely populated commercial area with the central bus stand, temples, banks and hospitals in the[Read More]

Solving the Work Space Requirements in the Office in an Innovative Way | Atmosphere Design Lab

The project consists of a four-story commercial building in Ernakulam, India. The design called for efficiency-oriented structure with minimal sacrifice for aesthetics. Being in a tropical humid climate, a climate responsive façade was required to reduce operating costs. These criteria led to the conception of a perforated Corten steel curtain wall encompassing the four-story structure.[Read More]

An Achromatic bungalow Interiors Called battleship grey love | Deuja Designs

The client was very particular to keep the theme living & kitchen area in Achromatic majorly. Thus we attained a simple design. An Achromatic bungalow Interiors Called battleship grey love | Deuja Designs Visit : Deuja Designs When the couple approached us, we realized the structure was already done, with floor slabs and columns finished.[Read More]

Residence That Is Laced with Cohesive Spatial Planning | Design Studio Associates

A private family residence in Vadodara’s affluent gated community that straddles the past and present to create an elevated design narrative adept with an elegant demeanour. Residence That Is Laced with Cohesive Spatial Planning | Design Studio Associates Visit : Design Studio Associates The Vaikunth Residence is a 5,620 square foot family bungalow located in[Read More]

Natural Materials with Contemporary detailing and Nordic Colour Palette : Sky House | Yellow Studios

The Sky House, with a scenic view of river Tapi on the southern side, is located on the 11th & 12th floor of a high-rise structure in a residential neighbourhood in the city of Surat. Designed by Yellow Studios, the apartment majorly done in Natural Materials with Contemporary detailing and Nordic colour palette, celebrates the[Read More]

Apartment Interior with Interesting Spaces Considering the Human Experience : House by the Grove | LADLAB

Apartment Interior with Interesting Spaces Considering the Human Experience : House by the Grove | LADLAB First interior design project envisioned at LADLAB is a 1600 Sq.ft, 3 bedroom apartment located in a prime residential area of Nashik, Maharashtra. The soul of this house is its location – top floor apartment, placed right next to[Read More]

Home That is Undraped, Undisguised and Unexaggerated : Naked | MuseLAB

Home That is Undraped, Undisguised and Unexaggerated : Naked |  MuseLAB Naked is a home that is undraped, undisguised and unexaggerated. Our client’s bold vision and unconventional brief required us envision a 1000sft bachelors pad akin to Philip Johnson’s Glass House with an open plan sans walls and doors. Essentially, we had to create a[Read More]