River Front Tower : Soft Tone House With A Touch Of Color Pop | Space Interior Design

River Front Tower : Soft Tone House With A Touch Of Color Pop | Space Interior Design Visit : Space Interior Design Taher Kachwala a Surat-based designer was approached to design a small abode of soft colors by the Lokhandwala’s. Colors as said are an essential part of daily life. They have the power to[Read More]

Monochromatic Showroom at Surat | Abrigo Architects

As an architect, designing the furnishing studio is a kind of challenging task because every single product that a showroom consists of has different colors , textures and feelings. Monochromatic Showroom at Surat | Abrigo Architects Visit : Abrigo Architects We designed this showroom in such a manner using a grey color pallet as a base[Read More]

Exposed Brick and RCC creating Compositional Structure of the Residence & a Multilevel Altitude | The Interior Workshop

Specialising in exquisite taste, unparalleled service and unmatched quality, we at the interior WORKSHOP lend our collaborative expertise and passion to design each project with utmost dedication and uniqueness, turning any space into a powerful expression of the client’s personality. Our firm believes in delivering a reliable and comfortableexperience combining enthusiasm and innovation. We try[Read More]

Paradise House A Private Residence Design | Vast Design

Paradise house,is private residence for a family of four,located in Surat.The main perception is to bring liveliness according to the area assorted to place. Paradise House A Private Residence Design | Vast Design Visit : Vast Design For creating a lively space ,living room walls are painted with light colors with artifacts on it,the furniture[Read More]

Natural Materials with Contemporary detailing and Nordic Colour Palette : Sky House | Yellow Studios

The Sky House, with a scenic view of river Tapi on the southern side, is located on the 11th & 12th floor of a high-rise structure in a residential neighbourhood in the city of Surat. Designed by Yellow Studios, the apartment majorly done in Natural Materials with Contemporary detailing and Nordic colour palette, celebrates the[Read More]

Residence Unfolds Muted Tones Of Grey | GROUND ZERO

Residence Unfolds Muted Tones Of Grey | Ground Zero The 2400 sq ft residence nests in one of the active neighbourhoods in Surat, Gujarat, India. The only way to escape from the hustle bustle of the city is to craft a residential interior that gives a sense of comfort, luxury and breaks the chaos of[Read More]

An Engaging, Flexible and Creative Workspace | Aditya Sutaria Architects

An Engaging, Flexible and Creative Workspace | Aditya Sutaria Architects Engaging, flexible and Creative. These three aspects are the core ideas behind designing our studio. For an architect, their own dream work space is always special and thus we have tried to give it our utmost personal touch. In the midst of an ever expanding[Read More]

The Office Next Door: A Workspace Creating Efficient, Simple And Elegant Environment | The Concept Lab

The Office Next Door: A Workspace Creating Efficient, Simple And Elegant Environment | The Concept Lab We have loved designing the commercial space – “THE OFFICE NEXT DOOR” with the carpet area of 475 sq. Ft located in Surat, Gujarat. The primary focus of the entire design was to keep on the elegance and the[Read More]

An Experience Center Creating An Emphatic Built Presence | Utopia Designs

An Experience Center Creating An Emphatic Built Presence | Utopia Designs The project for Shivshakti Laminates involved creating a distinct, memorable experience center for leading Surat-based purveyors of laminates and veneers. This was aligned to the client’s brief, which indicated a desire for an entity with a unique and high recall value, one that would[Read More]

Penthouse By The River: A 4BHK Home With Intricate Interplay Of Textures | The Concept Lab

Penthouse By The River: A 4BHK Home With Intricate Interplay Of Textures | The Concept Lab The concept: A 5,000 square-foot penthouse on the 11th floor of a sky-rise had a lot going for IT space, and on an enviably edited panorama of the river-side, on puffy white clouds, clear blue sky, and the green tops of verdant trees. In a house hanging in the clouds[Read More]