0219 GHTK Office Interior : Catering to The Core Values of “Fast, Flexible and Friendly”  | Iplus Architecture

Our client is Giao Hang Tiet Kiem., JSC, a grown start-up delivery company found in 2012 with core values as “fast, flexible and friendly”. The project’s scope covers interiors design and accomplishment on a given rough building with brief background as follows : Total interior plain area premises: 4,675 square meters, Number of floor: 11[Read More]

Office Design and Space Planning followed by Unique Artistic Outlook in this C.A Firm  | Studio Ankit Pahuja

Creatively crafting a very small 250 sq ft. office space into an inspiring & lively work environment was as challenging as transforming a caterpillar into a stunning butterfly by a human hand.The available space was an unattractive retail shop and was to be transformed into a workplace for Chartered Accountants. Redesigning yet retaining a few[Read More]

Office Space That Redefines The Meaning of The Modern Day Working Environment | Right Architects

STUDIO 723 – A modern day office, this luxury & exquisite Office Workspace for a real-estate brand in Gurugram has been designed by us while sticking to our core values of designing highly aesthetic spaces while churning out maximum functionality & practicality. Office Space That Redefines The Meaning of The Modern Day Working Environment | Right Architects[Read More]

The Marketing Office & Sample Apartments with Modern and Contemporary Theme Lying in the Lap of Nature | Modez Consultant LLP

MARKETING OFFICE : The Marketing office reflects vision of the township. It captures the various characters through different elements, giving a flavour to the customers. The Marketing Office & Sample Apartments for the project is done in collaboration with GPL Design Team. The Marketing Office & Sample Apartments with Modern and Contemporary Theme Lying in[Read More]

Minimalistic, Functional and Aesthetic Commercial Space | Studio Blank Canvas

A young automation company spreading it’s wings in Ahmedabad came to us with an office space to design. Storage was of utmost priority for them, intending to use every corner, while at the same time not compromising on the functionality and aesthetics, As in typical commercial spaces, there was only one window, in this case facing[Read More]

Homely and Lavish, Contemporary Office Space Design | Studio Ad AstrA

Designed with attention to space making, office space for a real estate developer. The client’s requirements were specific in terms of the look and feel of the office: homely and lavish.The entrance is adorned with an aesthetically pleasing yet functional partition unit space for sitting with a soft furnished waiting area adding blue to the[Read More]

A Muted Earthy Colour Palette And Hues of Pop Colour Inducing A Positive Office Environment | ASDA

The space was envisioned to reflect a positive environment with a muted earthy colour palette and hues of pop colour to lift the mood of the employees. The natural filtered light aided in creating a serene work environment. Soft weaved textures add to the simplicity of the whole look. The brief included various functional zones[Read More]

Solving the Work Space Requirements in the Office in an Innovative Way | Atmosphere Design Lab

The project consists of a four-story commercial building in Ernakulam, India. The design called for efficiency-oriented structure with minimal sacrifice for aesthetics. Being in a tropical humid climate, a climate responsive façade was required to reduce operating costs. These criteria led to the conception of a perforated Corten steel curtain wall encompassing the four-story structure.[Read More]

Space Planning Focused on Creating Visually Interconnected Office Space | Studio Infinity

Space Planning Focused on Creating Visually Interconnected Office Space | Studio Infinity The project came to us with a challenging space and the client’s aspiration to have an office that will ‘stand-out’ from other travel offices in the city. Our initial thoughts focused around proper utilization of the odd shaped floor space and to create a[Read More]

Contemporary Co Working Space with Optimum Use of Natural Light | ANS Design House

Contemporary Co Working Space with Optimum Use of Natural Light | ANS Design House Based on the taste and design brief we decided to go for contemporary design for the co-working space. Since the office had full height glazing only on one end, lot of glass has been planned for cabins to maximise the natural light[Read More]