A Reinterpretation Of Apartment Living, Enhancing The Quality Of Life | MIAN OFFICE architectural design & research

A Reinterpretation Of Apartment Living, Enhancing The Quality Of Life | MIAN OFFICE architectural design & research Nazar Mansion is a residential apartment, located on Kamal Esmaeil Street, near the Zayandeh-Rud river in Isfahan. One of the most important features of this project site is having a view of the river. A factor that had[Read More]

A Custom Designed Display Area In Exposed Brick – SteelForm Showroom | Admun Studio

A Custom Designed Display Area In Exposed Brick – SteelForm Showroom | Admun Studio The project is located in one of Tehran’s southern neighborhoods named Hamam-Chaal. The continuous walls are extended through the alley and houses with more than a hundred years old are behind them. The adjacency of this area with the bazaar resulted in changes[Read More]

A Monochrome Interiors With Intrinsic Play Of Cement Blocks At Ivy Cafe | Neda Mirani

A Monochrome Interiors With Intrinsic Play Of Cement Blocks At Ivy Cafe | Neda Mirani This project is located in the north of Iran and in the city of Tonekabon. The purpose of this work was to renovate a shop on the side of the street and change its use to a cafe. What we were[Read More]

The Connection Between Internal And External In Nahid Office And Commercial Building | Atizist Consulting Engineers

The Connection Between Internal And External In Nahid Office And Commercial Building | Atizist Consulting Engineers In the design of Nahid office and commercial building, by considering the presence of users in their working place in most hours of the day, we have achieved a different quality. Visit: Atizist Consulting Engineers The design of this[Read More]

Climate Responsive White Villa | EZ Studio

Climate Responsive White Villa | EZ Studio It is a renovation project, named White Villa, as the existing building has been preserved and its structure reinforced and only volumes have been added to improve its spatial performance. The house was designed for a young couple who wanted a peaceful weekend retreat. Free of the city’s[Read More]