Residence Creatively Redesigned Into ‘The Brown Envelope’ | ALOK KOTHARI ARCHITECTS

The client along with his wife decided to relocate to Pune post his retirement from a government job at the coal mines at Ranchi. His wish was to use the 40-year-old G+1 storey house built by his father, as his retirement home. Residence Creatively Redesigned Into ‘The Brown Envelope’ | Alok Kothari Architects visit :[Read More]

THE BRICK ABODE – House Design | Alok Kothari Architects

THE BRICK ABODE – House Design | Alok Kothari Architects Nestled in a quiet residential neighborhood, this 3,600 sq.ft. site hosted a 25-year-old single storey house. Unfortunately, we decided to bring down this structure as it was in a dilapidated state, its interiors were gloomy & also, it wasn’t a vaastushastra (traditional Hindu science of architecture)[Read More]