Connecting Spaces of this Tube House has Sky-Lights that Connects its People to the Nature | AD9 Architects

 
 

Connecting Spaces of this Tube House has Sky-Lights that Connects its People to the Nature | AD9 Architects

LVS.house has a key difference from the other tube houses when it comes to the ground area. The house has a narrow width that opens up in the back, which resembles the letter L. This offers a very interesting direction to develop the special design for the construction. 

Visit: AD9 Architects

The investors want all common and personal spaces to be as open as possible to create the best connection, and also to easily supervise the activities of their 2 kids at a young age.

Beside the split-level home solution, we also focus on exploiting the light and air circulation vertically. The connecting spaces and sky lights are used to create layers that connect the natural elements and the people living in it.

We aimed for a minimalism approach regarding material usage in this construction, with the hope to revive the core value of basic architecture to bring a better and more positive life to the family. 

Architects: AD9 Architects

Area: 345 m²

Year: 2020

Design Team: Nguyen Nho, Phan Trong Hiep, Dang Thanh Phats, Nguyen Thanh Hai Nam, Nguyen Duc Truyen, Hua Huu Phuoc

Construction: Tan Thanh Hung Construction Company

Furniture Construction: Dam San

Steel Construction: Nguyen Minh Mechanical Manufacturer Company

Country: Vietnam

Photographs: Quang Tran

Products and MaterialsHafeleJotunLafarge HolcimTotoVietceramicsXingfa

Source: ArchDaily

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *