Earthy tan admirably holding a Visual Interaction of Sorts | We Create

This 2700 Sq.ft contemporary residence, home to a family of six, is located overlooking the Brahmaputra River in Guwahati. It was designed over an elaborate period of 3 months by We Create. An earthy tan, cream, grey and green color palette, as well as the use of wood, stone, marble and Glass, admirably hold together[Read More]

Composition of Spaces That Intertwine The Outdoors and Indoors : The Courtyard House | SAFE Design Studio

Composition of Spaces That Intertwine The Outdoors and Indoors : The Courtyard House | SAFE Design Studio The Aangan is an attempt to acknowledge the contemporary living needs of modern humans while responding to our responsibility towards the environment. The project is a composition of spaces that intertwine the outdoors and indoors. It is a[Read More]