THINK OF IT! – Garden Restaurant | Studio Lagom

THINK OF IT! – Garden Restaurant | Studio Lagom, Surat may not be as space-starved as Indian metropolises of Mumbai and Delhi, but the restaurant typology sees a predominance of eateries operating within enclosed, air-conditioned environments. That’s not to say that restaurants with a considerable al fresco section do not exist, but these are limited[Read More]

Contemporised Paraphrase Of a traditional house | 4th Axis Design Studio

Contemporised Paraphrase Of a traditional house | 4th Axis Design Studio We created a contemporised paraphrase of a traditional house with rooms around a courtyard, where the household remains closely knit around familial ties yet each member enjoys the privileges suited to the Maliwal family’s modern lifestyle. Courtyards – the charming tool that served as[Read More]

Contemporary Interpretation Of A Traditional Decor,Bangalore | Land Studio

Contemporary Interpretation Of A Traditional Decor, Bangalore | Land Studio Land Studio is a Bangalore based team of architects, interior designers and product designers.We believe that design should send a message of emotion. By using traditional art and balancing it with modernity, we strive to produce designs that is creative, contextual, clever, contemporary with inspirations from[Read More]

Restaurant Design – When Classic Meets Contemporary | A Square Design

Restaurant Design – When Classic Meets Contemporary| A Square Design A Square Designs endeavors to create spaces that are impeccable, richly detailed, timeless — where aesthetics and practicality are dovetailed to connect people to spaces. This project was bagged through positive word of mouth publicity. The project had a precise brief: to design an all day dining[Read More]

Rustic Minimalist Apartment Interiors | The Interior Workshop

Rustic Minimalist Apartment Interiors | The Interior Workshop The Interior Workshop has designed 4 BHK flat in Surat with an exotic paradise with tastefully considered elements that establish a comfortable and relaxing stay. Monochrome contrast colour scheme and Accent Rustic minimalist Theme is used all over.   Here the furniture has been manufactured by an[Read More]

Residence Has A Dynamic Crafted Facade,Bangalore| Cadence Architects

Residence Has A Dynamic Crafted Facade,Bangalore| Cadence Architects Situated on a tight site of 40’ by 70’ in an urban context, the client approached us with a brief of designing a residence for a joint family with members across a varied age group. The challenge in this project was to accommodate a dense program in[Read More]

Screen House | The Grid Architects

 Screen House| The Grid Architects Screen House is a beautifully integrated development that houses a large family and various age groups. It comprises three discrete spaces, each one serving the needs of sub-sets of the unit, yet linked in spirit and design. The site is located facing north, with all other three sides abutting adjacent[Read More]

Decor Concept is Simple And Colourful | Inceppt Design Studio

Decor Concept is Simple And Colourful | Inceppt Design Studio House is designed by incept design studio, which is based from Surat. The Client, a diamond merchant who travels extensively for work and loves it, wants a ‘colorful concept as an individual.     Taking clue from the client’s brief of ‘Colorful’ -the interpretation came up[Read More]

Minimal Office Design That Allows The simplicity And Diversity To Co-exist

Minimal Office Design That Allows The simplicity And Diversity To Co-exist Designed by Neogenesis+Studi0261 SITE BRIEF The Office designed by Neogenesis+Studi0261, workspace lies on the third storey of a newly built tranquil structure enveloped by a large number of trees and openings that allow ample of daylight and ventilation throughout the space. Located in one of the[Read More]

Raghuvirsinh House | Aayam Architects

Raghuvirsinh House | Aayam Architects Description of Project by Architects: The site is situated in the lap of nature- the fields- deep inside the road at Aanand. The challenge here was that the landscape had been already done and a footprint was left for built. The trees welcome you as you enter in the site[Read More]