Lounge Interior With An Eclectic Sense Of Luxury And Comfort | Design Ethics Architecture Studio

Lounge Interior With An Eclectic Sense Of Luxury And Comfort | Design Ethics Architecture Studio Space was visualized with the want of sophistication taking relevance from classic European vibes which translates into the choice of finishes and color story. It is very rare that you find clients who have so much faith in you that they[Read More]

Sweet Shop Design With Playful Facade | Saransh Architects

Sweet Shop Design With Playful Facade | Saransh Architects Sweet shop evoking a nostalgic sense of heritage in an urban fabric. KBM Sweet Shop is the primary retail outlet of a prominent traditional sweets and savouries manufacturer, based in Ahmedabad. The project involved the renovation of their pre-existing building’s facade and interior. Visit:  Saransh Architects[Read More]

The Resounding Modest House | Niket Bagul

The Resounding Modest House | Niket Bagul A multi-generational home that beautifully upholds a family of four. This modest house speaks about the character of all individuals of the family. Rudolf Steiner, An Austrian philosopher once stated that “The house of language, the speaking house, the house that is alive in all its wall.” While designing[Read More]

Office Design keeping The Material Palette Natural & Simple | Interior Muse

Office Design keeping The Material Palette Natural & Simple | Interior Muse A solace extent is a modular office derived from the design concept of a healthy environment, minimalistic approach and the ideology of keeping the material palette natural & simple. This workspace was created with the idea of natural and fresh decor that is not[Read More]

Jewellery Studio- An Excellent Display Of Beauty And Depth | SSK Associates 

Jewellery Studio- An Excellent Display Of Beauty And Depth | SSK Associates  When Mumbai based SSK Associates headed by Shilpa Agarwal and Komal Jain got an opportunity to design their first Jewellery studio they were thrilled to create and experience which will be imprinted on every person who walks in the studio.   Visit: SSK Associates  As[Read More]

House Interior With Lavish Mix Of Textures |  Crest Architects & Interior

House Interior With Lavish Mix Of Textures |  Crest Architects & Interior As an NRI client, he insisted on having low maintenance yet luxurious and comfortable house. This being a row house, adding skylight enhances the light quality at the same time fabricated staircase is highlighted using artwork on backdrop created with Lavish mix of[Read More]

Home That Dances with Nature | Urban Zen

Home That Dances with Nature | Urban Zen In a field like ours where subjectivity (beauty) is seemingly more tangible to an untrained viewers eye, a project only moves from good to great when objectivity (function) and equitability (form) all come together to create an ‘experience’ for the users of the space that remains long after[Read More]

Bungalow Interior-A Transformation From Dull To Bright | Vinayak consultant

Bungalow Interior-A Transformation From Dull To Bright | Vinayak consultant A transformation from dull to bright and dark to light. A 60s Bungalow with load-bearing structure, tradition railing, sloppy roof, and round pillars. Wall to wall construction resulted in affecting the natural light and ventilation of the house. The spaces were dark and lacked natural light[Read More]

Integrated House with Indo-ethnic charm | Nirmanam Design Studio

Integrated House with Indo-ethnic charm | Nirmanam Design Studio The ‘Vraj’ house is located in a well-planned, posh and green canopied Nandigram society, Manjalpur, Vadodara. The clients- a Vadodara based, deep-rooted and socially very well integrated Gujarati family with a business background; had a strong affinity to the location due to its connectivity to the surrounding[Read More]

Gabinete Veintiuno – A Psychology Clinic Interior | Pablo Muñoz Payá Arquitectos

Gabinete Veintiuno – A Psychology Clinic Interior  | Pablo Muñoz Payá Arquitectos Gabinete Veintiuno is a psychology buffet located in Elda, Alicante. The project stems from the need for space where a person will feel calm and tranquil. The distribution before the reforms, which occupies a surface of 100m2, transmitted feelings quite contrary to those required, being[Read More]